Dyslexie, lees- en spellingproblemen

Heeft jouw kind of leerling problemen met lezen of spelling? En wil je graag weten hoe jij kunt helpen het leren makkelijker te maken voor je kind? Ik ga je daarbij helpen!

Leerproblemen, waaronder lees- en spellingproblemen kennen verschillende oorzaken. Misschien is er sprake van dyslexie. Maar het kan ook zijn dat er nog niet geïntegreerde reflexen zijn of dat er meer aandacht moet worden geschonken aan de auditieve of visuele vaardigheden. Deze en andere mogelijke oorzaken komen allemaal aan bod in mijn model De Leerpiramide.

Wanneer je de online training gaat volgen leer ik je:

  • vanuit een breed perspectief kijken naar leerproblemen;
  • interpreteren van de signalen die kinderen geven, vaak laten ze precies zien waar we de oplossing moeten zoeken;
  • integreren van de oplossing, hoe zorgen we dat jouw kind weer optimaal aan de slag kan!

 

Meer informatie:

Webinar – Gratis

Regelmatig houd ik online een webinar waarin ik meer vertel over de Leerpiramide. Tijdens het webinar, dat je vanachter je computer kunt volgen, is er ook gelegenheid om vragen te stellen in de chat.

Hieronder kun je je gratis aanmelden om de opname van 20 april terug te kijken. Houd de agenda in de gaten voor het volgende live webinar.

Online training 6-delig – 129,- Nu 99,-

Wil je meer weten over de Leerpiramide? Tijdens de 6-delige online training aan de hand van de Leerpiramide, leer ik je  alles wat je moet weten over de verschillende fases die kinderen doorlopen. Hoe je gericht kunt observeren om te kijken waar mogelijk problemen zijn. Daarnaast krijg je heel veel inspiratie en ideeën om hier zelf mee aan de slag te gaan. De training is geschikt voor zowel ouders als professionals.

Tweedaagse training voor professionals – € 495,-

Tijdens deze tweedaagse intensieve training krijg je heel veel tools om in je praktijk of in je klas met kinderen aan de slag te gaan. We gaan dieper in op de achtergronden van de Leerpiramide. Je leert observeren en anders kijken naar kinderen.

In een groep van maximaal 10 professionals gaan we aan de slag om een plan te maken om gericht hulp te bieden in de klas of in je praktijk. Je krijgt bruikbare tips zodat je vol inspiratie weer naar huis gaat.