Komt er bij jouw kind niet uit wat erin zit? Heeft het moeite met lezen, lukt het rekenen nog niet, zijn er problemen met schrijven of is de concentratie ver te zoeken? En leidt dit misschien thuis weer tot spanningen?

Ook ik vond het ongelooflijk moeilijk om als leerkracht en als moeder van twee fantastische dochters de juiste keuze te maken. En zo gek is dat niet, want waar haal je de kennis vandaan om je onderbuikgevoel te onderbouwen zodat jij de juiste beslissing kunt nemen?

Ik wil jou mijn leermomenten besparen!

De afgelopen jaren heb ik via verschillende opleidingen, trainingen en als onderwijsexpert in mijn praktijk ontzettend veel geleerd. Als ik deze kennis had gehad voordat ik leerkracht en moeder werd, had ik zeker andere keuzes gemaakt en had dit me een hoop frustratie gescheeld.

Jij hebt een keuze! Je kunt als ouder de komende jaren ook alles zelf gaan uitzoeken of nu mijn gratis presentatie gaan bekijken waardoor je over 45 minuten nooit meer hetzelfde kijkt naar de ontwikkeling en leerproblemen van jouw kind en vandaag al het verschil voor je kind kunt maken.

De presentatie is gratis en je kunt direct kijken!

Joke-300x300

Trainer: Joke de Boer – Juf Joke
Website: www.jufjoke.nl