Heeft jouw zoon of dochter moeite met rekenen? Gaat het lezen of schrijven moeizaam? Of heeft het moeite zich te concentreren?

Wat zou het fijn zijn als jij je kind beter zou begrijpen en weet waardoor deze leerproblemen kunnen ontstaan.

Veel te vaak gaan we met leerproblemen aan de slag op het niveau waarop het probleem zichtbaar wordt. Moeite met lezen betekent meer lezen, moeite met rekenen is meer rekenen. Vaak zie je dat dit extra aanbieden alleen maar leidt tot extra frustratie, zonder dat het doel wordt bereikt. Het enige dat je dan bereikt is faalangst…

Op donderdagavond 18 mei om 20:30 uur organiseer ik een live webinar over wat kinderen nodig hebben om tot leren te komen.  Een webinar is een live presentatie die je thuis vanachter je computer of tablet kunt volgen. Tijdens dit webinar leer ik je anders kijken naar je eigen kind. Ik laat je zien welke bouwstenen nodig zijn om goed te kunnen lezen, schrijven, rekenen, maar ook wat kinderen nodig hebben om stil te zitten en zich goed te kunnen concentreren. Om je kind optimaal te laten leren, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen of juist moet laten. Daarnaast helpt deze kennis je om achteraf beter in te schatten waar nog wat extra aandacht nodig is om leerproblemen op te kunnen lossen.

Aan het einde van dit webinar weet jij:

  • Welke invloed stress heeft op leren
  • Wat reflexintegratie is en waarom het zo belangrijk is
  • Waarom richtingsproblemen voor leerproblemen kunnen zorgen
  • Waarom een goed evenwicht en een goede motoriek belangrijk is om te kunnen leren
  • Waarom de werking van de ogen en oren zo belangrijk zijn

Dit webinar is gratis te volgen. Je kunt je aanmelden voor dit webinar via de volgende link:

https://leerpiramide.webinargeek.com/webinar-de-leerpiramide

Daarnaast start vanaf 22 mei mijn nieuwe 6-delige online training. In deze training gaan we veel dieper in op de Leerpiramide. Je leert wat kinderen nodig hebben om tot leren te komen. Maar ik vertel je ook welke signalen kinderen geven wanneer het niet lukt. En nog belangrijker, welke leuke oefeningen je kunt doen om aan de hand van deze signalen jouw kind te helpen om optimaler te leren. De training is geschikt voor zowel ouders als leerkrachten. Meer informatie vind je hier:

https://www.leerpiramide.nl/leerpiramide-trainingen/

Joke-300x300

Trainer: Joke de Boer – Juf Joke
Website: www.jufjoke.nl